Despre noi

 

Infiintata relativ recent, in anul 2011, dar avand in urma o experienta de peste 15 ani in domeniu, SC ALCO TOP SECURITY SRL Constanta, este o firma cu capital privat, integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor electrice.

Cu toate ca este nou aparuta pe piata, firma are un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor, prin servicii de calitate prestate in folosul acestora.

Acest lucru este posibil gratie calificarii, experientei in domeniu, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti.

Echipa tehnica are o experienta deosebita, putand executa instalari la un nivel exceptional pentru toata gama de electronice auto ( alarme auto, audio, multimedia).

Pentru ca acest vast univers al tehnologiei este intr-o continua transformare, au fost cooptati in echipa numai oameni dinamici, deschisi la nou, capabili sa se adapteze rapid la tot ce apare nou pe piata, atat ca tehnologie, cat si ca mod de lucru.

SC ALCO TOP SECURITY SRL Constanta considera ca toate aceste lucruri care-i definesc ca si echipa, formeaza o filozofie proprie, concentrata in dinamism, seriozitate si spirit de echipa.

Totodata, SC ALCO TOP SECURITY SRL Constanta este dealer al produselor VIPER, Pioneer, JVC, Sony, Blesk, Magnat, in orasul Constanta.

Firma comercializeaza si asigura montajul pentru urmatoarele produse :

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs, firma noastra va ofera :

Inca de la inceputul activitatii, SC ALCO TOP SECURITY SRL s-a impus pe piata, prin politica sa de practicare a unor preturi competitive in raport cu calitatea produselor si serviciilor oferite, astfel ca printre cei mai importanti clienti ai sai, se numara : SC RAJA SA Constanta, SC PETROCONST SA Constanta, SC AUTO PRIMA SERV SRL Constanta.

In speranta unei bune colaborari viitoare, asteptam sa ne contactati pentru orice nelamurire la unul din telefoanele 0744 / 58.62.68 sau 0752 / 271.033, asigurandu-va de promptitudinea raspunsului.